+420 606 221 716          huruspreklad@gmail.com

    V první řadě velmi pěkně děkujeme našim klientům za důvěru projevenou v loňském roce a slibujeme vám, že ani v tomto roce se na naší profesionalitě, kvalitě a rychlosti dodání překladů nic nezmění. Nový rok 2017 se nám již naplno rozjel a my jsme velmi rádi, že vám opět můžeme přinášet kvalitní překlady a i nadále můžeme rozvíjet naši úspěšnou spolupráci.


    V novém roce vám přejeme hodně úspěchů a věříme, že vám při nich opět budeme moci být nápomocni i my. Naši překladatelé již netrpělivě čekají na vaše zakázky. Věříme, že jste si během svátků odpočinuli a načerpali jste nové síly a motivace, které vás budou letos pohánět vpřed a pomohou vám při plnění vašich snů. My jsme připraveni vám s tím pomoci, proto neváhejte a ohledně překladů se na nás opět obraťte. A nezapomeňte, že vám velmi rádi pomůžeme i s maďarským tlumočením, na tom se také nic nemění.


    I v tomto roce vám velmi rádi pomůžeme s maďarskými, ruskými a slovenskými překlady. A připravili jsme si pro vás i překvapení, na kterém již usilovně pracujeme, více však ještě nyní neprozradíme... Vydržte, už brzy se vše důležité dozvíte! Těšíme se na našich nových i stálých klientů! Tak vám ještě jednou přejeme vše dobré a nezapomeňte, že spolu budeme úspěšní i v tomto roce...


    Váš překladatelský tým HURUS